Douche-/badwanden

Vaste douche en badwanden worden door ons voor u op maat gemaakt en gemonteerd. Met hoek uitsparing-bocht-schuine zijde of gewoon recht.

Wij maken alles voor u op maat in ons eigen atelier. Wij gebruiken altijd minimaal 8 mm gehard veiligheidsglas. Deze kunnen ook naar uw eigen wens en motief gezandstraald worden. Ook behandeling met invisible shield tegen kalk en vervuiling is mogelijk.

De nieuwe standaard

ShowerGuard® Gewoon doucheglas kunt u nog zo vaak poetsen, na verloop van tijd verliest het toch zijn glans. Kalkhoudend water, hitte en zeep zorgen ervoor dat de oppervlakte verkleurt, vlekkerig of zelf broos wordt. Zelfs de beste schoonmaakmiddelen doen soms meer kwaad dan goed.

ShowerGuard® is een duurzaam, eenvoudig schoon te maken glasproduct.

ShowerGuard®-glas is anders: het oppervlak wordt al tijdens de productie door middel van ionenstralen verzegeld. Het ShowerGuard® ’Easy-to-clean’-oppervlak beschermt het glas op betrouwbare wijze tegen schadelijke invloeden – en dat met 10 jaar garantie.

Met ShowerGuard®-glas hebben glazen scheidingswanden en douchecabines slechts een minimale reiniging nodig om blijvend mooi te blijven. ShowerGuard®-glas is buitengewoon eenvoudig schoon te houden: een zachte doek of een vochtige spons en normale huishoudelijke reinigingsmiddelen zijn voldoende. Harde en schurende borstels of reinigingsmiddelen die krassen kunnen veroorzaken, zijn niet geschikt voor ShowerGuard®-glas.

Fotogalerie Douche- / badwanden

Bekijk de Aarts Glas Fotogalerie voor een overzicht van gerealiseerde projecten.

Contactgegevens
Aarts-RFG Glas bv

Brusselseweg 530
6219 NP Maastricht

Tel: 043 - 361 01 99
Mail: info@aartsglas.nl


2023 © Aarts-RFG Glas bv